De 12de uitgave van de Kasseifeesten Zegelsem bracht opnieuw heel wat volk op de been. Zegelsem was weer “the place tot be” tijdens het weekend van 18 en 19 september 2010.
 
De drie straten van het centrum (Ursmarsstraat en de beide delen van de Teirlinckstraat) waren langs beide zijden ingepalmd door de sympatieke kraampjes van de rommel-, bracante- en antiekbeurs. Daarlangs flaneerden de honderden, zelfs duizenden bezoekers.
 
 
 
Er werd halt gehouden aan de kraampjes maar eveneens aan de terrasjes, de eet- en drinkstandjes van de middenstanders van het dorp en van het inrichtend comité. Er werd gezellig gepraat, gelachen, gezongen en gedanst op de tonen van de heerlijke muziek gebracht door opperbeste zangers en muziekgroepen.
 
  
  
  
 
 
Er werd genoten van de prachtige kunstwerken tentoongesteld in de Kerk en het Buurthuis. En ook de kinderen kwamen aan hun trekken op de speeltoren van de speelplaats van de basisschool, aan de schminkstand of aan het viskraampje, bij de grappen van Clown Jobo en zijn gekke creaties met ballons allerhande.
 
 
  
Er was werkelijk feest, feest en nog eens feest…