(Mededeling door de inrichters)

 “Net zoals de vlooienmarkt in Velzeke zijn de Kasseifeesten in Zegelsem – dit jaar op 17 september – een klassieker te noemen in zijn soort. Het programma dat moet af zijn begin juli en ten gepaste tijde zal worden voorgesteld zal nog grootser worden opgevat. 

Uiteraard is er de grote rommelmarkt die gaat afstevenen op een nieuw record. Verder is er de expositie in de parochiekerk van Zegelsem, de Kasseidorptocht – dit is een wandeling met verschillende afstanden. Er zal heel wat animatie zijn met als apotheose uiteraard de gouden kasseiworp.

Aan mensen die een stand willen op de rommelmarkt wordt gevraagd in te schrijven met bijhorende link. Inschrijving rommelmarkt kasseifeesten 2017: Voor bijkomende vragen kan men terecht op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of op 0495 34 51 73 ( Bert Broos).”

 

Inschrijving rommelmarkt kasseifeesten 2017: Klik hier !

Info Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en 0495 34 51 73.