Voor de eerste maal sinds de inrichting van de Kasseifeesten Zegelsem had er juist op de zaterdagnamiddag van de feesten een huwelijk plaats in de kerk. Die kerk was natuurlijk reeds ruim gedecoreerd met de kunstwerken die er voor de Kasseifeesten waren tentoongesteld. Maar het feest werd nog meer uniek aangezien de bruidegom Mario Schietecatte, als dorpeling vanonder de kerktoren, jarenlang de feesten van heel nabij had meegemaakt en zelfs vier jaar geleden nog de hoofdprijs en de bijhorende trofee van de Gouden Kasseiworp had gewonnen.
 
  
  
 
Het inrichtend comité en vele dorpsbewoners waren dan ook present om de ceremonie bij te wonen. Mario is vrachtwagenbestuurder en liet dat ook blijken want het koppel gebruikte voor de gelegenheid … vrachtwagens als ceremonie-wagens.
 
 
    
In dit verslag van de feesten worden dus ook een aantal foto’s opgenomen van het feestelijk gebeuren. Mario en zijn vrouwtje Erika De Rocker werden ook uitgenodigd als gelegenheidswerpers voor de Gouden Kasseiworp van zondag.