In de Kerk:

  

Een belangrijk deel van de Zegelsemse Kerk werd ingepalmd door een grootse tentoonstelling met allerhande geschiedkundig materiaal omtrent de beide wereldoorlogen, grotendeels uit het persoonlijk archief van wijlen Adrienne Donckerwolke (geroemde persoonlijkheid van Zegelsem, aan wie al meerdere artikels zijn gewijd op deze website), maar ook ter beschikking gesteld door de Geschied- en Heemkundige Kring Triverius en door leden van de Nationale Strijdersbond.

  

  

Daarnaast werden ook verscheidenen kunstfoto’s tentoongesteld van landschappen door Karen Ketels en enkele beeldende kunstwerken van Chris Masson (Zwalm) en van Atelier Miezan (Dikkele).

  

  

 

In het Hof Van De Putte:

Mia Vandervelden, wonende op dat hof (naast de pastorie) wordt al maandenlang geroemd voor haar prachtige ceramische rode “klaprozen” (poppies), die o.a. in het Flanders Fields Museum te Ieper staan opgesteld. De bezoekers van de Kasseifeesten konden op de binnenkoer van het Hof Van De Putte die wondermooie kunstbloemen en ook een aantal andere werken van de kunstenares bewonderen.