• KIN’MALEBO. De artiest in de kijker.

       

Een groep professionele dansers en muzikanten bracht een mengeling van Afrikaanse ritmen van traditionele muziek, aangevuld met eigen composities. Met hun typische instrumenten (djembé, balafoon, congas en doudoum) en hun typische kleurrijke klederdracht brachten zij onmiddellijk de hele massa in vervoering.

  • Missing Links.

   

Deze 6-koppige groep uit de Vlaamse Ardennen bracht enkele uren spetterende rock-muziek uit de jaren 90 tot nu. De bezoekers waren vol lof voor hun schitterende uitvoering.

  • ’t Danskliekske.

   

Line dance is in! Dat bewezen de leden van ’t Danskliekske voluit. De demonstratie op de aanstekelijke country-tonen verliep dan ook met enorm succes.

  • Cardio-Combat.

 

Reeds geruime tijd kunnen de inwoners van Brakel en omgeving in de Sporthall wekelijks lessen volgen in die nieuwe dans(gevechts-?)sport. Dansleraar David Speltdoorn vaardigde zondag 17.09 een mooie groep leerlingen af om in Zegelsem te tonen wat ze kunnen. En dat was heel wat. Heel intens, lenig en mooi.

  • Eenmansorkest Lieven.

Niet alleen de zaterdag bij de terugkeer van de wandelaars, maar ook op zondagavond na de Gouden Kasseiworp zorgde Lieven op de speelplaats met zijn stevig zangtalent en zijn eigen live-begeleiding op synthesizer voor heel wat ambiance op het “Bal populaire”, als gezellige afsluiter van de feesten.